Handsker Record Sort/Grå

Sparco

Handsker Record Sort/Grå

280147

442 .-

Color

Vælg Størrelse

Størrelsesguide

På lager

Hurtige leverancer

Nem returnering

Betal med Mobilepay eller Kort

Produktbeskrivelse

Gokarthandsker Sparco Record Karting er et par virkelig komfortable kartinghandsker, der fås i farver, der matcher din Sparco kartingdragt, og som giver dig mulighed for at bevare din stil på kartingbanen. 
Handskerne har et tyndt polyesterstof på oversiden, stoffet er meget fleksibelt og giver dig god ventilation. På håndfladen har handskerne et tyndt ruskindsstof med et silikoneovertræk, der giver dig god kontakt med rattet. 
Kartinghandskerne er specielt designet til karting og har mange smarte funktioner: 
De fleste modeller har sømmene på indersiden, dette gør handskerne nemmere at fremstille, men er ikke optimalt ud fra et komfortmæssigt synspunkt. Record-gokarthandsker fra Sparco har i stedet udvendige sømme, så når du vikler hænderne om rattet, ender "folder" omkring sømmene på ydersiden af fingrene i stedet for på indersiden. 
Det betyder, at du ikke risikerer ubehag og dårlig blodgennemstrømning til fingerspidserne.
Indersiden af handsken er næsten helt dækket af forskellige silikonepartier, der giver maksimalt greb omkring rattet, samtidig med at silikonen er holdbar og beskytter ruskindsstoffet mod skrammer fra rattet. Fingrene er forkrømmet, hvilket gør det lettere at holde rattet og mindsker risikoen for kramper i underarmene. 
Mellem tommelfingeren og pegefingeren er der en ekstra sektion, der beskytter mod skrammer og absorberer nogle af de vibrationer, der ellers ville forplante sig til hånden og reducere din blodgennemstrømning.


Specifikationer

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.