Kørehandsker Karting

30 Produkter

Filter

Mærke
Homologering
Price

Viser 30 ud af 30 produkter

Gokarthandsker - Købsvejledning og information

Dine Gokarthandsker er en vigtig del af dit gokartudstyr!
Dit greb om rattet er altafgørende for at få en god fornemmelse i at styre gokarten - Udover fornemmelsen kan et dårligt greb også give armpumpe/krampe i underarmene, hvis du skal holde i gokart-rattet for hårdt.
Vigtige forskelle mellem vores forskellige gokarthandsker fra Sparco og Alpinestars:
Handsker til gokarts og karting kan opdeles i to hovedgrupper - Handsker med indvendige sømme & handsker med udvendige sømme.
Det mest almindelige, både for kartinghandsker og handsker generelt, er indvendige sømme. Disse handsker er nemmere at fremstille og derfor også billigere at købe, men de kan opfattes som mindre behagelige og give dig mindre kontakt med rattet i din Gokart.
Udvendige sømme bruges på dyrere racerhandsker og er også almindelige på finere læderhandsker.

Ved at flytte sømmene til ydersiden af fingrene i stedet for indersiden, får du mindre stof, der folder/folder mod fingrene. Dette er mere behageligt og kan også give dig bedre blodgennemstrømning i fingrene.
Vores mest populære gokarthandsker med indvendige sømme (standard) er Sparco Rush. Til udvendige sømme er Sparco Arrow og Sparco Record meget populære.
Pasform / størrelse:
På hver gokarthandske/produkt på hjemmesiden finder du en størrelsesguide, der giver en god indikation af, hvilken størrelse du skal vælge. Gokarthandskerne skal være stramme når de er nye, efter du har kørt i en time eller to vil de forme sig efter dine fingre og strække sig lidt. Forvent, at handskerne er omkring ~½ størrelse større, når de har været brugt i et stykke tid. Sørg for ikke at have for meget løst stof i håndfladen, når du cupper hånden, ellers kan det ekstra stof komme i klemme mellem rat og hånd og forringe kontakten med gokarten.
Øget grebsstyrke
Gokarthandsker er designet med greb for øje, med en grebflade lavet af slidstærk silikone får du maksimalt greb om rattet som gør det nemmere at styre gokarten mere præcist, det mindsker også risikoen for kramper i underarmene fordi du ikke skal holde så hårdt i rattet i sving .
Beskyttelse og komfort
Gokarthandsker er ofte så tynde som muligt, for at give dig den bedst mulige kontakt med styringen af
gokarten. De giver god beskyttelse mod gnav og giver et godt greb, men kører du i længere perioder/udholdenhed, kan det være en god idé at bruge racerhandsker/bilhandsker i stedet, da disse er tykkere og giver dig mere isolering mod vibrationer.
Godkendelse/Regler
Handsker til gokart og gokart er ikke omfattet af CIK FIA reglementet, så du kan bruge præcis hvilke handsker du ønsker og alle de handsker vi sælger er godkendt til gokart træning og gokart konkurrence.
Afslutningsvis er gokarthandsker et vigtigt stykke udstyr for både begyndere og erfarne gokart-kørere. De forbedrer din præstation, øger din sikkerhed og giver dig mulighed for at slappe mere af i dine hænder og arme, når du kører. Hos Radne tilbyder vi et bredt udvalg af gokarthandsker af høj kvalitet i forskellige størrelser og stilarter. Vi tilbyder altid gratis åbent køb og størrelsesændring af udstyr.

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Lær mere