Vasketips til dine rally-, racer- og kartingoveralls

Tvättråd för Sparco Rally & Racing overall

Hvis din overall er en flammehæmmende Nomex-overall fra Sparco, anbefaler Sparco, at du renser den tørt for at bevare de flammehæmmende egenskaber og bevare stoffets glans, som får den til at se godt ud. Din Sparco overall skal behandles på samme måde som din søndagstøj.

Mellem løbene skal du sørge for at tage overallen af og hænge den op til tørre ordentligt. Pas også på, at der ikke kommer olie og pletter på den.

Hvis du vasker det hjemme i vaskemaskinen, skal det vaskes med vrangen udad på programmet for sarte sager i koldt vand. Brug en vaskepose, så overallen ikke ødelægges af vaskemaskinen. Sæt velcrobåndene sammen, så de ikke ødelægger det sarte Nomex-stof. Hæng det op til tørre.

Vaskeanvisninger til Sparco Karting overall

En kartingoverall skal vaskes oftere end en raceroverall, så det er vigtigt at følge disse vaskeanvisninger for at holde din overall pænere i længere tid.

Et tip er at behandle overallen med Nikwax, en type imprægnering, der effektivt beskytter overallen mod både snavs og fugt.

Vi anbefaler, at du renser dine overalls kemisk for at opnå det bedste resultat. Men du kan også vaske den derhjemme i en almindelig vaskemaskine.

Vask overallen med vrangen udad, og sørg for, at lynlåse og velcrolukninger er lukkede, så de ikke ødelægger overallen, når den bevæger sig rundt. Vask i koldt vand (op til 30 grader). For at fjerne pletter kan du behandle pletterne med Vanish eller lignende direkte på pletten.

Hæng den til tørre på en bøjle med vrangen udad.

Pas godt på dit udstyr, så holder det sig frisk længere.

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.