or

Cookies og GDPR

Politik om cookies

På denne side kan du finde oplysninger om, hvordan vi bruger cookies hos Radne. Nedenfor kan du læse mere om, hvad en cookie er, hvilke cookies vi bruger, hvorfor vi bruger cookies, og hvordan du kan blokere eller slette cookies.

Privatlivspolitik og håndtering af personlige oplysninger

Radne Motor AB ejer domænet www.radne.dk og www.radne.com og opbevarer privat- og erhvervskunders data i tilfælde, hvor der er foretaget en bestilling eller et køb via hjemmesiden, i vores fysiske butik, ved arrangementer, messer og konkurrencer eller deltagelse i konkurrencer via sociale medier, på hjemmesiden eller arrangementer.


Formål med opbevaring af personoplysninger:


- Vi ønsker, at vores kunder skal kunne logge ind på "min konto" på en enkel og bekvem måde og dermed have et klart overblik over deres indkøbskurv, fakturering og ordrebehandling. For at registrere sig som ny kunde eller for at foretage et køb kræver vi, at kunden er mindst 18 år gammel.


- Radne Motor AB opbevarer personoplysninger med henblik på markedsføring af produkter, markedsundersøgelser, analyser og statistikker, kampagner, tjenester eller information om konkurrencer og arrangementer. Oplysningerne sendes til modtageren i form af nyhedsbreve eller andre udsendelser via e-mail og/eller postforsendelser. Vi målretter også information om vores produkter, kampagner, i form af reklamer via sociale medier (Facebook, Instagram).


Beskrivelse af kategorier af registrerede personer og personoplysninger:


- Vi registrerer vores privat- og erhvervskunder i vores systemer i forbindelse med registrering samt behandling af indgående ordrer, udgående levering af bestilte produkter, returnering eller ombytning af bestilte varer, fakturering - og kreditering af kunder.


- Hvis du som kunde accepterer vores købsbetingelser og privatlivets fred, forbeholder vi os ret til at segmentere på baggrund af angivne alder, køn, amt, by, med henblik på at målrette relevant markedsføring og reklame via e-mail, sociale medier, reklamer eller postforsendelser.


Kategorier af organisationer, der kan få adgang til dataene:


- Vi deler ikke lagrede data (med undtagelse af spørgsmål vedrørende levering og transport af produkter, konkurrenceresultater i forbindelse med arrangementer, spørgsmål vedrørende finansielle spørgsmål såsom betaling, fakturering, kreditering eller i tilfælde af mistanke om kriminalitet og spørgsmål, der kræves af myndigheder eller lovgivning). 


Overførsel af data til et andet land eller en anden organisation:


- Vi deler ikke lagrede data, med undtagelse af konkurrenceresultater fra arrangementer eller i forbindelse med betalingsspørgsmål. I forbindelse med konkurrencer arrangeret af Radne Motor AB anmoder vi om samtykke til lagring af personoplysninger i form af et bilag i forbindelse med registrering af motornumre. Mindreårige skal have samtykke fra en værge. 


Tidsbegrænsning for sletning af data:


- Vi opbevarer kun personoplysninger, så længe oplysningerne er relevante for vores formål (se ovenstående beskrivelse af "formålet med opbevaring af personoplysninger"). 


- Hvis du ikke længere ønsker at blive omfattet af vores lagring af personoplysninger, bedes du kontakte os via gdpr@radne.se eller sende oplysninger pr. post til: Radne Motor AB, Markörgatan 2, 136 44 Handen, Sverige. 


- Vi prioriterer indkomne anmodninger om sletning af opbevarede personoplysninger. Vi garanterer indkomne anmodninger om sletning af data inden for to måneder efter modtagelsen af anmodningen*. Som regel besvarer vi indgående anmodninger med en e-mail eller med posten, som bekræfter modtagelsen af din anmodning. Vi beder dig derfor om at være opmærksom og vende tilbage til os, hvis vi ikke har bekræftet modtagelsen af din anmodning inden for syv arbejdsdage. 


- I henhold til bogføringsloven (1999:1078) opbevarer vi de tilhørende sags- og personoplysninger i mindst syv år. Vi opbevarer ikke personoplysninger længere end nødvendigt.


- *Radne Motor AB forbeholder sig ret til at udskyde eller nægte øjeblikkelig fjernelse og sletning af personoplysninger i tilfælde, hvor den enkelte person eller virksomhed har pådraget sig gæld, er i restance med betalingen eller i tilfælde af en eventuel retssag mod Radne Motor AB.  


Beskrivelse af de sikkerhedsforanstaltninger, der anvendes i forbindelse med behandlingen af personoplysninger:

Vi deler ikke personlige oplysninger, og alle oplysninger er beskyttet af Radne Motor AB. 


Ændringer i vores privatlivspolitik

Radne Motor AB forbeholder sig ret til at foretage justeringer i vores privatlivspolitik for at opdatere og forbedre de oplysninger, der gives til dig som kunde. I tilfælde af en justering af vores privatlivspolitik vil vi offentliggøre oplysningerne her på vores websted. 

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Lær mere