Køresko

41 Produkter

Filter

Mærke
Price

Viser 40 ud af 41 produkter

Find dine nye Sparco Racing-sko til racerløb og trackdays / banedag i vores store udvalg af racersko fra Sparco & Alpinestars

Alle sko i denne kategori er FIA-godkendte sko og er derfor brandsikre sko.

De har også alle samme godkendelse, FIA 8856-2018 FIA 8856-2000 og SFI 3.3/5. Hvilket er kravet i langt de fleste motorsportsgrene. Leder du efter sko til rally og race kan du roligt vælge, hvad du vil have blandt alle Sparco-skoene i denne kategori.

Næsten alle Sparco sko bruger den samme sål: Den er meget tynd og flad for at give dig god kontakt med pedalerne. Hældelen er ekstra afrundet og forstærket, det giver en mere stabil og behagelig "bund" for foden at hvile på i bilen, og gør det nemt at dosere gas og bremse ved at vinkle foden.

Du finder de største forskelle mellem skoene i materialet (Ruskind / Læder) og Snøring (Velcro / Snørebånd).

Alle sko har den seneste FIA-klassifikation/FIA-godkendelse og fungerer til alt fra racing & Rally til banedage, men det kan være smart at vælge en sko efter din sport:

Hvis du kører en motorsport med elementer af offroad, og leder efter sko for eksempel rally cross kart eller folk race, så bør du vælge en sko lavet af læder frem for ruskind, da det er nemmere at tørre af/rengøre læder sko.

Holder du dig 100 % på asfalt, er materialet ikke særlig vigtigt for din skopleje. Sparco Slalom er lavet i et kunstigt ruskindsmateriale, alle andre sko inklusive Sparco Slalom+ (plus) er lavet i ægte læder/ruskind.

Skal du spare så meget vægt som muligt i din racerbil, anbefaler vi Sparco X-light og X-light+ sko, disse sko vejer under halvdelen af de andre modeller. De er dog meget tynde og følsomme, anbefales ikke som rallysko.

Skostørrelse racersko:

Generelt kan du sige, at du kan vælge samme størrelse i Sparco-sko som i dine almindelige hverdagssko, eventuelt bør du have en størrelse mindre end normalt, fordi du ønsker, at dine racersko skal sidde så tæt som muligt på dine fødder.

Hvis du har meget brede fødder, og nogle gange har problemer med, at sko kommer i klemme i siderne af foden, kan du dog overveje at tage en størrelse større. Alle Sparco sko strækker sig ved brug og vil indenfor 1-2 timer blive "svarende til en halv til en størrelse større", frem for alt bliver de lidt bredere over tæerne.

Vi tilbyder en gratis størrelsesændring på alle vores Sparco sko og ønsker du hjælp til at finde den rigtige model eller størrelse, kan du altid ringe/maile til os, så hjælper vi dig!

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Lær mere