Sko Sparco Slalom + Ruskind Sort
Sko Sparco Slalom + Ruskind Sort
Sko Sparco Slalom + Ruskind Sort
Sko Sparco Slalom + Ruskind Sort

Sparco

Sko Sparco Slalom + Ruskind Sort

230473

1.097 .-

Color

Vælg Skostørrelse

Størrelsesguide

På lager

Hurtige leverancer

Nem returnering

Betal med Mobilepay eller Kort

Produktbeskrivelse

Sko Sparco Slalom+ er en lidt mere luksuriøs udgave af Slalom-skoene fra Sparco.  Med plusmenuen her får du et ydre i ægte ruskind, i stedet for kunstigt ruskind som den almindelige slalomsko bruger. Sparco Slalom er Sparcos mest populære sko til alle typer biler! 
En klassiker med et enkelt stilrent design og alle de funktioner, du har brug for for at få den bedst mulige pedalkontrol. 

 Skoen fra Sparco er velegnet til alle typer sportsgrene og miljøer, uanset om du kører rally eller baneræs eller bare hænger ud på trackdays, er Sparco slalom et godt valg for dig. 
Skoen Slalom's ydre er beklædt med ægte ruskind med god slidstyrke i den rigtige stil, indvendigt har du et brandsikkert nomex for, der gør skoen konkurrence godkendt og FIA klassificeret / Godkendt af FIA. 
 FIA homologering FIA 8856-2018 & SFI 3.3/5

Det, der virkelig gør Sparco Slalom til en perfekt racingsko, er den specielle sål. 
Uanset om du har brug for rallyudstyr eller skal hænge ud på trackdays, vil du have gavn af sålen på Sparcos bilsko Slalom. 
Sålen er ekstremt tynd og giver dermed en rigtig god kontakt med pedalerne, du vil kunne mærke at du har en god kontakt med pedalen. Samtidig er sålen relativt fast i materialet, hvilket gør den behagelig selv under hårde opbremsninger. 
Den bageste del af sålen er ekstra forstærket og afrundet, for at give dig en god støtte mod gulvet uden at du får smerter/ubehag i hælen selv ved længere løb. 
Den afrundede hæl på skoen fra Sparco gør det også nemt at regulere gas/bremse og giver dig en naturlig ret vinkel på foden under kørsel. 
Sparco Slalom er normal i størrelsen (vælg din sædvanlige størrelse).
Den kan føles stram over den bredeste del af foden, hvor tæerne sætter sig fast, men det plejer at strække sig efter et par gange brug.  

Godkendt af SFI + FIA 
Fremstillet af ruskind / ægte læder / Nomex / naturgummi
Såler er modstandsdygtige over for benzin og olie
Blødt skum, der omslutter anklerne
Letvægts og lydhør
Tidløst Sparco-design

Specifikationer

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Lær mere