Købsguide til Karting Køredragt- Hjælp til valg af Gokart Køredragter

Gokart Køredragt er vigtigt beskyttelsesudstyr, som du altid bør bruge, uanset om du konkurrerer i karting eller lejer en kart for sjov.

Træner/konkurrerer du i gokart, skal du have en godkendt køredragt, der er homologeret af CIK-FIA.

Disse kart overalls er testet af FIAs motorsportsforbud og er dermed godkendt til alle former for konkurrence/træning indenfor Gokart.

I vores sortiment er alle modeller godkendt bortset fra Sparco Rookie køredragt. Sparco Rookie bør kun bruges til Hyrkart og lignende.

Alle vores andre gokart køredragter har den korrekte klassificering og kan bruges til alle former for gokart konkurrencer og træning.

Sikkerhedsklassifikationen hedder CIK-FIA LEVEL 2 og fungerer til alt fra klubstævner til VM i Karting.

Der er forskellige prisklasser for gokart køredragter, men de har alle samme sikkerhedsklassificering og homologering, de største forskelle finder du i vægt, materiale og design.

Karting køredragter i de højere prisklasser har ofte en lavere vægt på omkring 1000g, hvilket er omkring 500g mindre end en billigere gokart dragt. De har også lidt blødere/mere fleksibelt stof og lidt mere strækpaneler - de er bare en smule mere behagelige at have på.

Størrelse:

Inde i alle produkter / dragter finder du en størrelsesguide, som du kan tage udgangspunkt i. Ofte er det godt at tage en størrelse ud af det større område til din vægt, da en lidt større overall giver dig bedre bevægelighed. Dette minimerer risikoen for, at det strammer om armene, når du styrer, og det gør det også nemmere at komme ind og ud af din gokart.

Vi tilbyder gratis størrelsesændringer på vores dragter, så du kan føle dig sikker på, at du finder den rigtige størrelse til dig.

Alle Sparco gokart køredragter kommer med en stilfuld taske til opbevaring/transport.

Overallerne skal vaskes i koldt vand på håndvaskprogrammet.

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Lær mere