Kørehandsker Racing

32 Produkter

Filter

Mærke
Price

Viser 32 ud af 32 produkter

Hvad er rallyhandsker?

Racinghandsker fra Sparco - Købsguide og information
Racinghandsker er en vigtig del af dit racerudstyr!
Dit greb om rattet er altafgørende for at få en god fornemmelse i at styre bilen - Udover følelsen kan et dårligt greb også give armpumpning/krampe i underarmene, hvis du skal holde for hårdt i rattet.
Vigtige forskelle mellem vores forskellige racerhandsker, rallyhandsker og bilhandsker fra Sparco og Alpinestars:
Handsker til racing og rally kan opdeles i to hovedgrupper - Handsker med indvendige sømme & handsker med udvendige sømme.
Det mest almindelige, både til racerhandsker og handsker generelt, er indvendige sømme. Disse handsker er nemmere at fremstille og derfor også billigere at købe, men de kan opfattes som mindre behagelige og give dig mindre kontakt med rattet på dit køretøj.
Udvendige sømme bruges på dyrere racerhandsker og er også almindelige på finere læderhandsker.
Ved at flytte sømmene til ydersiden af ​​fingrene i stedet for indersiden, får du mindre stof, der folder/folder mod fingrene. Dette er mere behageligt og kan også give dig bedre blodgennemstrømning i fingrene.
Vores mest populære racerhandsker med indvendige sømme (standard) er Sparco Land. Til udvendige sømme er Sparco Arrow og Sparco Tide meget populære.
Pasform / størrelse:
På hver Sparco handske / rallyhandske på hjemmesiden finder du en størrelsesguide, der giver en god indikation af, hvilken størrelse du skal vælge. Racerhandskerne skal være stramme når de er nye, efter du har kørt en time eller to vil de forme sig efter dine fingre og strække sig lidt. Forvent, at handskerne er omkring ~½ størrelse større, når de har været brugt i et stykke tid. Sørg for, at du ikke har for meget løst stof i håndfladen, når du kuper hånden, ellers kan det ekstra stof sætte sig fast mellem rat og hånd og forringe kontakten med bilen.
Øget grebsstyrke
Racinghandsker er designet med tanke på grebet, med en gribeflade lavet af slidstærkt silikone eller ruskind får du maksimalt greb om rattet som gør det nemmere at styre racerbilen mere præcist, det mindsker også risikoen for kramper i underarmene pga. du skal ikke holde så hårdt i rattet i kurverne.
Beskyttelse og komfort
Alle vores racerhandsker er FIA-klassificerede og godkendte til konkurrence og træning. Handskerne er også brandsikre, og disse flammesikre handsker er en vigtig del af dit bilvæddeløbssikkerhedsudstyr.
Godkendelse/Regler
Tjek med dit forbund/regulativ, hvad du har brug for, generelt skal du bruge FIA-godkendte handsker til alle arrangementer inden enklere banedage/banedage.
Afslutningsvis er racerhandsker og bilhandsker et vigtigt stykke udstyr for både begyndere og erfarne bilister. De forbedrer din præstation, øger din sikkerhed og giver dig mulighed for at slappe mere af i dine hænder og arme, når du kører. Hos Radne tilbyder vi et bredt udvalg af handsker af høj kvalitet i forskellige størrelser og stilarter. Vi tilbyder altid gratis åbent køb og størrelsesændring af dit udstyr.

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Lær mere