or
Batterioplader CTEK Lithium XS EU (LiFePO4)
Batterioplader CTEK Lithium XS EU (LiFePO4)
Godt tilbud

CTEK

Batterioplader CTEK Lithium XS EU (LiFePO4)

430479

767 .-
-18%
935 .-

På lager

Hurtige leverancer

Betal med Mobilepay eller kreditkort

30 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

Let lithium-opladning

LITHIUM XS er en avanceret mikroprocessorstyret oplader og vedligeholdelse specielt designet til lithiumionfosfatbatterier (LiFePO4). LITHIUM XS er specielt designet til lithiumionfosfatbatterier (LiFePO4). Med op til 4,3 A ladestrøm kan den oplade LiFePO4-batterier fra 5 Ah til 60 Ah og vedligeholde op til 120 Ah.

Det er let at bruge - bare sæt det i, og opladningen starter med det samme. Der er ikke behov for at frakoble batteriet, og al elektronik med lavspændingsbeskyttelse nulstilles automatisk.

LITHIUM XS er en tilslutnings- og glemmeroplader med 8 opladningstrin, en testsekvens, der fortæller, om batteriet kan tage og fortsætte opladningen, et unikt maksimeringstrin for at gendanne fuld kapacitet og patenteret vedligeholdelsesopladning for maksimal ydelse, selv efter flere måneders inaktivitet.

Let at bruge - bare tilslut og glem Unik 8-trins opladning for maksimal ydelse og forlænget levetid Sikker gnistfri drift Ekstraordinær ren forsyning af spænding og strøm uden overspænding eller pigge 

Specifikationer

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Lær mere