Køresko

36 Produkter

Filter

Mærke
Price

Viser 36 ud af 36 produkter

Find dine nye Sparco Racing Karting sko til Gokart & Karting i vores store udvalg af karting sko fra Sparco & Alpinestars

Alle sko i denne kategori er godkendte og kan bruges til alle former for gokart, udlejningskarts og karting inkluderet. Leder du efter sko til Gokart, kan du roligt vælge, hvad du vil have blandt alle Sparco-skoene i denne kategori.

Gokart-kørere kan også bruge sko fra vores racerkategori, selvom det er lidt premium.

Næsten alle Sparco sko bruger den samme sål: Den er meget tynd og flad for at give dig god kontakt med pedalerne. Hældelen er ekstra afrundet og forstærket, det giver en mere stabil og pænere "bund" for foden at hvile på i gokarten, og gør det nemt at dosere gas og bremse ved at vinkle foden.

Du finder de største forskelle mellem skoene i materialet (Ruskind / Læder) og Snøring (Velcro / Snørebånd).

Alle sko har den nyeste klassificering og fungerer til alt fra karting til gokart

Holder du dig 100 % på asfalt, er materialet ikke særlig vigtigt for din skopleje. Sparco Slalom er lavet i et syntetisk ruskindsmateriale, andre sko inklusive Sparco Rush som er vores mest populære gokartsko er lavet i syntetisk læder, men de fleste andre gokartsko er lavet i ægte læder/ruskind.

Skal du spare så meget vægt som muligt i din gokart anbefaler vi Sparco X-light og X-light+ sko, disse sko vejer under halvdelen af de andre modeller. De er dog meget tynde og følsomme – anbefales ikke til hverdagsbrug.

Skostørrelse racersko / gokart sko.

Generelt kan du sige, at du kan vælge samme størrelse i Sparco sko som i dine almindelige sko, eventuelt skal du have en størrelse mindre end normalt, fordi du gerne vil have dine gokartsko til at sidde så tæt som muligt på dine fødder.

Hvis du har meget brede fødder, og nogle gange har problemer med, at sko kommer i klemme i siderne af foden, kan du dog overveje at tage en størrelse større. Alle Sparco sko strækker sig ved brug og vil indenfor 1-2 timer blive "svarende til en halv til en størrelse større", frem for alt bliver de lidt bredere over tæerne.

Vi tilbyder en gratis størrelsesændring på alle vores Sparco sko og ønsker du hjælp til at finde den rigtige model eller størrelse, kan du altid ringe/maile til os, så hjælper vi dig!

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.