or

MyLaps Transponder til al motorsport

MyLaps Transponder - revolutionerer karting, MX og racing


Hvis du er en fan af karting, MX eller racing, har du måske hørt om MyLaps transponderen. MyLaps er en virksomhed, der har specialiseret sig i at skabe tids- og datasystemer til sportsbegivenheder. I denne artikel vil vi undersøge, hvordan MyLaps-transponderen revolutionerer karting-, MX- og racingverdenen.


Hvad er en MyLaps-transponder?

En MyLaps-transponder er en lille elektronisk enhed, der er fastgjort til en kart, motocrosscykel eller bil under et løb. Transponderen bruges til at måle den tid, det tager at gennemføre en omgang, samt andre data som f.eks. hastighed, position og antal gennemførte omgange. Disse oplysninger overføres trådløst til et tids- og datasystem, hvor de behandles og bruges til at skabe live-resultater og placeringer.


Fordele ved at bruge en MyLaps transponder

Brugen af en MyLaps-transponder har mange fordele for både kørere og arrangører af begivenheder. Her er nogle af de vigtigste fordele:
Nøjagtig tidsregistrering
En af de vigtigste fordele ved at bruge en MyLaps transponder er, at den giver nøjagtig tidtagning. Det skyldes, at transponderen måler den nøjagtige tid, det tager at gennemføre en omgang, i stedet for at stole på manuel tidtagning, som kan være udsat for fejl.
Live-resultater og placeringer
En anden fordel ved at bruge en MyLaps-transponder er, at den giver mulighed for live-resultater og placeringer under løbet. Det betyder, at tilskuere og deltagere kan se, hvordan de klarer sig i realtid, hvilket giver mere spænding og konkurrence til begivenheden.
Forbedret sikkerhed
Brug af en MyLaps-transponder kan også forbedre sikkerheden under konkurrencer. Det skyldes, at den gør det muligt for arrangørerne at overvåge hvert enkelt køretøjs position og bevægelse på banen, hvilket kan være med til at forhindre kollisioner og andre ulykker.
MyLaps transponder i karting
Karting er en populær form for motorsport, hvor man kører små, åbne køretøjer kaldet karts rundt på en bane. MyLaps transponderteknologi er blevet en vigtig del af karting og leverer nøjagtig tidtagning og data til både indendørs og udendørs baner.
Sådan fungerer MyLaps transponder i karting
I karting er hver kartingbil udstyret med en MyLaps transponder, der er fastgjort foran på kartingen. Når kartkørslen passerer start-/målstregen, sender transponderen et signal til et tidtagnings- og datasystem, der registrerer omgangstiden og andre data.

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Lær mere